PRISCILLA KNETEMANN SpangaS Charley
Ik ben geboren op: 23 januari 1992 in Rotterdam
Ik speel in SpangaS de rol van: Charley Bogaarts

Waar woon je nu?
In Scheveningen , maar voor Spangas in Amsterdam!
 
Met wie woon je daar?
Ik woon in Scheveningen met mijn ouders en mijn twee lieve zusjes en 2 hondjes. In A'dam woon ik met Shanneequa (Komt nog in Spangas!) en Ricardo!
 
Welke opleiding(en) heb je gedaan?
Ik heb een musical opleiding gedaan, Het NME: Nederlands Musical Ensemble. Dit heb ik 7 jaar gedaan en echt onwijs veel van geleerd!!! Verder heb ik 5 jaar Havo gedaan en ben nu bezig met de laatste twee vakken te halen doormiddel van een LOI cursus. Als ik dat heb gehaald heb ik een Havo-diploma!

Wat zijn je overige toneel/theater/tv/film-ervaringen?
Ik ben best wel lang aan het acteren en heb veel korte filmpjes gedaan. Zo begon ik in 2000 met 'Isabelle', een kort filmpje van Tim Oliehoek voor de Filmacademie. Daarna kwam 'A funeral for mr. Smithee' in 2001 en sindsdien ging het balletje echt rollen... Ik heb toen veel gastrolletjes in series gedaan en ook wat films zoals 'Verborgen Gebreken' van Paula van der Oest. Ook heb ik in musicals mogen spelen, waaronder 'The Sound of Music' van Joop van de Ende. Ik speelde de jongste, Gretl! Verder ben ik 5 seizoenen te zien als de dochter  van Willemijn en Evert Lodewijkx in 'Gooische vrouwen'! (Klein rolletje hoor!) Ik heb dus echt heel veel leuke, gave, stoere dingen mogen doen!!! Waar ik echt heel erg blij mee ben!
 
De grootste overeenkomst met mijn personage in SpangaS is...
Charley is een heel moeilijk meisje. Ze is eingelijk best wel een onzeker meisje maar uit zich altijd gemeen en stoer tegenover de anderen. Waardoor niemand van haar verwacht dat ze ook wel lief kan zijn. Ze wil altijd populair zijn en de macht hebben over iedereen. Ze is dus best wel gemeen want ze saboteerd een hoop en stookt altijd om anderen zwakker te maken dan zij zelf en zo ben ik helemaal niet!!!

Ik lijk totaal niet op mijn personage in SpangaS, omdat...
Ik niet zo gemeen ben als Charley. Ik zou zulke dingen wat zij doet nooit, maar dan ook echt noooooit doen!!! Ik vind het wel heeeeel erg leuk dat ik zo iemand mag spelen, omdat het helemaal niet zoals mezelf is.

Wat wilde je vroeger worden?
Ik wilde altijd al acteren. Vroeger toen ik klein was stond ik altijd al te zingen en te dansen en alle stukjes na te spelen! Dat heb ik heel lang gedaan en toen mocht ik voor het eerst naar een echte musical. Ik vond het meteen geweldig, uiteindelijk kende ik elk liedje uit mijn hoofd! Toen ik 7 was mocht ik van mijn ouders voor het eerst op toneelles, ze zeiden: "Als jij het zo graag wil ga dan maar eens kijken". Ik ben toen naar een toneelclubje gegaan en vond het meteen super! Dit was wat ik wilde! Maarja, dan ben je er nog niet, want hoeveel mensen willen dit niet? De buurvrouw kwam met een auditie oproep en zei dat ik er aan mee moest doen. Ik heb dat ook gedaan, het was een auditie voor de musical 'Oliver'. Ik was natuurlijk veel te jong en ze hadden helemaal geen kleine meisjes nodig, maar van de duizenden aanmeldingen ben ik bij de laatste 20 gekomen! Niet veel later stond ik ingeschreven bij een castingbureau en deed ik mijn eerste filmpje en zo begon het balletje eigenlijk te rollen... Dus heel veel auditie doen!!!

Met wie knuffel je het meest?
Uhm ik knuffel het meeste met mijn familie en vrienden! Dus met de mensen die er altijd voor mij zullen zijn en heel erg belangrijk ook voor mij zijn!

Wie is je grootste fan? Waarom denk je dat?
Mijn grootste fans zijn de mensen die in mijn geloven, zoals mijn familie en vrienden. Vooral mijn ouders en zusjes! Mijn ouders en zusjes steunen mij altijd zo goed hierin, waar ik ze echt zoooo dankbaar voor ben. Ik denk dat zonder hun dit niet allemaal gelukt was!

Wat eet je 's ochtends vroeg het liefst?
Haha, 's Ochtends heb ik nooit zo'n honger, hoewel op de set bij SpangaS altijd super lekkere broodjes zijn! Daar krijg je dan spontaan toch wel trek in haha! Het liefst eet ik dan een lekker boterhammetje met als drinken een kopje thee! (Croissantjes gaan er ook altijd wel in hoor haha!)

Wat doe je na SpangaS het liefst?
Na Spangas spreek ik het liefst af met mijn vriendinnetjes of familie... of ga ik lekker met mijn lieve SpangaS vriendjes ergens wat drinken! Ze zijn allemaal zo super lief, dat het altijd gezellie is!!! Verder dans en zing ik ook heel graag.

Aller leukste moment tijdens SpangaS tot nu toe?
Al mijn momenten zijn super bij Spangas! Ik ben zoooo blij dat ik dit mag doen, want het is zoooo leuk. Toch is het leukste en vooral spannendste moment denk ik mijn eerste taggscene (Het filmpje aan het einde!) Ik was best wel zenuwachtig terwijl ik dat nooit ben! Het was echt heel raar, opeens mocht je wel in de camera kijken en moest je een heel lang verhaal vertellen en niemand zegt wat terug. Je gaat best wel stressen want het moet binnen 30 seconden... Maar als je het dan 1x geoefend hebt is het heeeel erg leuk om te doen en valt het heel erg mee allemaal!
 
Grootste blooper tijdens SpangaS?
Mijn grootste blooper... ff denken... Ik denk dat mijn bloopers zijn dat je soms gewoon echt niet uit je tekst komt en dat je het daarna gewoon zonder enige moeite kan zeggen, terwijl je in de scene steeds maar over die ene zin struikeld. Het levert echt de gekste zinnen op!  OOOH JA!!! Ik moet altijd op hele hoge hakken lopen, omdat Charley wel zo'n type is van de hakjes en de tasjes en ik ben best wel klein qua lengte! (1.58 ) dus ik lijk met die hakken heel veel groter! Ik ben echt al regelmatig (bijna) onderuit gegaan!

Welke rol in SpangaS zou je ook wel eens willen spelen in plaats van je eigen rol?
Uhm... Dat is een moeilijke, want het is echt heel leuk om iemand te spelen die je totaal niet zelf bent. Maar dan zou ik toch gaan voor een lieve rol... gewoon om een keer iets totaal anders te laten zien! Maar ik zou eigenlijk mijn rol voor geen goud willen ruilen! Want het is echt super om dit meisje Charley neer te kunnen zetten.

Wat wil je graag tegen alle SpangaS-fans zeggen?
Ik wil graag tegen alle Spangas fans zeggen dat ze vooral heeeeel erg moeten genieten van alle afleveringen die nog gaan komen! Het wordt allemaal heel erg spannend, leuk, zielig, mooi, en fantastisch en ik hoop dat jullie er net zo van genieten als dat ik doe tijdens het opnemen!!!

Ooh, en... haat me niet te erg...


terug naar overzicht
 
 
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche