Maandag 23 november
Lef moet vandaag zijn werkstuk inleveren inclusief handtekening van zijn ouders, maar kan het niet vinden. Hij durft het niet aan zijn vader te vragen. Zijn moeder belooft hulp te zoeken. Wieteke organiseert voorrondes voor deelname aan een walvistocht met haar oom.

Dinsdag 24 november
Eman en Abel zijn uitermate fanatiek in de strijd om de walvis-competitie van Wieteke. Miss Madge nodigt alle leerlingen uit voor een high-tea. Bodil wordt beschuldigd van het stelen van de taart. Tinco lucht zijn hart bij Juliette. Lef wordt betrapt door zijn vader en schrikt.

Woensdag 25 november
Lef heeft een ontroerend gesprek met zijn vader. Tijdens de finale van de walvis-competitie doet Wieteke een bekentenis. Tinco en Shirley hebben last van de ruzies tussen hun ouders. Django is het zat dat iedereen elkaar beschuldigt van stelen en neemt maatregelen.

Donderdag 26 november
Reggy Benoît is geïrriteerd naar de leerlingen. Tinco baalt daarvan. Django en Bodil weten wie de dief is. Shirley belt in paniek naar Tinco als haar vader en moeder weer ruzie hebben en zij weggestuurd wordt.

Vrijdag 27 november
Eman is blij dat hij iets hoort van zijn broer uit Marokko. Tinco en Shirley schrikken als ze horen dat hun moeder tijdelijk ergens anders gaat wonen. De proefwerkweek is gestart. Tinco kan zich niet concentreren. Zijn vrienden vragen zich af wat er met Tinco is.

terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche