X Inloggen

 

Volgende aflevering

Komende weken in SpangaS op zomervakantie! 

De weddenschap - 2 juni
Dylan gaat surfles geven op Texel, maar surfschooleigenaar Senna test hem eerst uit. Als Dylan verzeild raakt in een ruzie met een andere surfschool volgt een spannende skimboardwedstrijd. Wint hij?

Bekijk hier de aflevering van Dylan: https://spangas.ncrv.nl/filmpjes/uitzending-gemist/seizoen/11/2962/de-weddenschap


In een oogopslag - 9 juni
Caro wordt ontdekt als model, maar dan gaat ze twijfelen aan zichzelf: maakt het uit dat ze transgender is? Overwint Caro haar onzekerheid?

Bekijk hier de aflevering van Caro: https://spangas.ncrv.nl/filmpjes/uitzending-gemist/seizoen/11/2963/in-een-oogopslag


Oelalachiwawa - 16 juni
Lef vindt dat hij prima een weekje alleen thuis kan zijn met Jip, maar is dat wel zo? Het huis is namelijk een bende, het oppashondje is zoek geraakt en Lefs moeder komt al bijna thuis. Wat nu?

Bekijk hier de aflevering van Lef: https://spangas.ncrv.nl/filmpjes/uitzending-gemist/seizoen/11/2964/oelalachiwawa


Hoogste versnelling - 23 juni
Otis heeft op een camping een bijzondere ontmoeting met een jongen. Samen rondhangen is niet alleen leuk, het is ook verwarrend voor Otis.

Bekijk hier de aflevering van Otis: https://spangas.ncrv.nl/filmpjes/uitzending-gemist/seizoen/11/2965/hoogste-versnelling

 

Hotel de Zwarte Vosch - 30 juni (Let op: KIJKWIJZER 9 JAAR ANGST)
Shirley logeert met Marie de Wind in een hotel. Shirley wil stiekem naar een feestje, maar ze hoort enge geluiden. Maakt Marie haar bang of gebeuren er echt vreemde dingen in Hotel de Zwarte Vosch?

Bekijk zaterdag 30 juni om 9.00 uur de aflevering van Shirley op NPO Zapp.

Het afscheid - 7 juli
Wieteke gaat bijna op tournee met Brownie Dutch, maar helaas heeft ze stemproblemen. Ze moet rusten, maar dat lukt niet want er is bij haar thuis een feest. Komt het grote geheim hier eindelijk uit?

Bekijk zaterdag 7 juli om 9.00 uur de aflevering van Wieteke op NPO Zapp.

Overstag - 14 juli
Jip gaat voor het eerst op zeilkamp en wordt daar gepest, maar hij geeft zich gewoon op voor de jaarlijkse zeilwedstrijd. Hij krijgt hulp van het leukste meisje. Wint hij van de grootste pestkop?

Bekijk zaterdag 14 juli om 9.00 uur de aflevering van Jip op NPO Zapp.


Prins Heerlijk - 21 juli
Filiz krijgt haar verwende neef Kerem te logeren. Haar moeder is lyrisch over hem, maar zij ziet hoe bont hij het maakt. Helpt ze hem uit de brand als hij zich ernstig in de nesten heeft gewerkt?


Bekijk zaterdag 21 juli om 9.00 uur de aflevering van Filiz op NPO Zapp.


Toekomstmuziek - 28 juli
Maud gaat werken op een zorgboerderij. Ze geniet van de cliënten en van de oudere collega’s. Ze hoort er helemaal bij. Een van de leiders Jelle heeft een oogje op haar. Gaat ze in op zijn avances?

Bekijk zaterdag 28 juli om 9.00 uur de aflevering van Maud op NPO Zapp.


180 graden - 4 augustus
Ramin werkt als vakkenvuller, baalt van alles en mist Maud totdat hij Kasper ontmoet. Hij neemt Ramin mee op sleeptouw. Maar deugt die Kasper wel? Raakt Ramin ergens bij betrokken wat hij niet wil?

Bekijk zaterdag 4 augustus om 9.00 uur de aflevering van Ramin op NPO Zapp.